culinaire zaken .nl |
Crepe a la creme | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 1 16 1 |
gram deciliter stuks pak |
spinazie room (zuur) ham (Ardenner-,rauw,plak) pannekoekmix | ||
Berei- ding |
Maak van de pannekoekmix crepes volgens de aanwijzingen op het pak. Was intussen de spinazie en kook deze met aanhangend water in circa 15 minuten gaar. Meng hier de room en de in stukjes gesneden ham doorheen. Leg een crepe op een snijplank en plaats er een bolletje spinaziemengsel op. Verspreidt dit in sigaarvorm over de lengte van de pannekoek. Rol zo de crepes op. Serveer warm. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 6487 KiloJoules 1545 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 126 gram 3 gram |