culinaire
zaken
.nl
Babi Sajoeran II
(Gekruid varkensvlees met champignons en paprika)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
195
2
2
2
2
2
2
1.50
1
1
gram
gram
theelepel
eetlepel
stuks
stuks
stuks
theelepel
theelepel
stuks
eetlepel
champignon ingrediënt info
boter (bak-)
ve-tsin
ui (zilver-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
varkenshaas
bouillon (tablet)
maizena
djahe
paprika (rood) ingrediënt info
suiker
Berei-
ding
De paprika en de uien worden in ringen gesneden.

Het vlees (fricandeau kan ook) in de margarine lichtbruin braden, uit de pan halen en in plakken snijden. Champignons halveren. De rest van de ingredienten gaat in de hete margarine. Na circa 3 minuten 1 a 3/2 kopje water, aangelengd met de maizena toevoegen om het geheel te binden. Tenslotte gaan de plakken vlees weer in de pan en de deksel erop. Zachtjes gaar laten sudderen.
Voedings-
waarde
Energie2457 KiloJoules
585 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
21 gram
4 gram