culinaire zaken .nl |
Babi Sajoeran II (Gekruid varkensvlees met champignons en paprika) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:40 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 195 2 2 2 2 2 2 1.50 1 1 |
gram gram theelepel eetlepel stuks stuks stuks theelepel theelepel stuks eetlepel |
champignon boter (bak-) ve-tsin ui (zilver-) ui varkenshaas bouillon (tablet) maizena djahe paprika (rood) suiker | ||
Berei- ding |
De paprika en de uien worden in ringen gesneden. Het vlees (fricandeau kan ook) in de margarine lichtbruin braden, uit de pan halen en in plakken snijden. Champignons halveren. De rest van de ingredienten gaat in de hete margarine. Na circa 3 minuten 1 a 3/2 kopje water, aangelengd met de maizena toevoegen om het geheel te binden. Tenslotte gaan de plakken vlees weer in de pan en de deksel erop. Zachtjes gaar laten sudderen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2457 KiloJoules 585 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 21 gram 4 gram |