culinaire zaken .nl |
Babi Pangang IV (Croquant varkensvlees) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:35 | |
Indelingen | Vlees | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
750 50 4 2 2 1 1 1 0.50 - |
gram gram theelepel eetlepel eetlepel theelepel eetlepel theelepel theelepel naar smaak |
varkenshamlap boter (bak-) kruidenmix (vijf-) ketjap (manis) olie (zonnebloem-) aromat (poeder) rum djahe ve-tsin peper | ||
Berei- ding |
Wrijf varkenslappen in met het mengsel van alle kruiden en de olie. Laat de kruiden minstens 1 uur intrekken. Margarine in de braadpan en de varkenslappen lekker croquant bakken in circa 30 minuten. Haal het vlees er dan uit en snij het in reepjes. De saus over het vlees: zie: Sauzen en marinades. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1732 KiloJoules 412 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 39 gram 0 gram |