culinaire
zaken
.nl
Babi Pangang IV
(Croquant varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
50
4
2
2
1
1
1
0.50
-
gram
gram
theelepel
eetlepel
eetlepel
theelepel
eetlepel
theelepel
theelepel
naar smaak
varkenshamlap
boter (bak-)
kruidenmix (vijf-)
ketjap (manis)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
aromat (poeder)
rum
djahe
ve-tsin
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Wrijf varkenslappen in met het mengsel van alle kruiden en de olie. Laat de kruiden minstens 1 uur intrekken. Margarine in de braadpan en de varkenslappen lekker croquant bakken in circa 30 minuten. Haal het vlees er dan uit en snij het in reepjes. De saus over het vlees: zie: Sauzen en marinades.
Voedings-
waarde
Energie1732 KiloJoules
412 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
39 gram
0 gram