| culinaire zaken .nl |
Varkensfilet met notenkaas | |||
| Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
| Indelingen | Snel | Vlees | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 50 4 1 0.50 - - - |
gram lapjes eetlepel pak naar smaak naar smaak naar smaak |
boter (room-) varkensfilet peterselie (vers) ![]() kaas (room-,noten) zout peper ![]() peper ![]() | ||
| Berei- ding |
Vlees inwrijven met zout en peper. In braadpan boter verhitten. Vlees circa 8 minuten aan elke kant bruin bakken. Intussen kaas in vier plakjes snijden en op vlees leggen. Met deksel op pan nog circa 3 minuten bakken en kaas laten smelten. Op schaal leggen. Peterselie erboven fijnknippen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1426 KiloJoules 340 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 32 gram 0 gram |