culinaire
zaken
.nl
Varkensfilet met notenkaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
4
1
0.50
-
-
-
gram
lapjes
eetlepel
pak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
boter (room-)
varkensfilet
peterselie (vers) ingrediënt info
kaas (room-,noten)
zout
peper ingrediënt info
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Vlees inwrijven met zout en peper. In braadpan boter verhitten. Vlees circa 8 minuten aan elke kant bruin bakken. Intussen kaas in vier plakjes snijden en op vlees leggen. Met deksel op pan nog circa 3 minuten bakken en kaas laten smelten. Op schaal leggen. Peterselie erboven fijnknippen.
Voedings-
waarde
Energie1426 KiloJoules
340 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
32 gram
0 gram