culinaire
zaken
.nl
Kalkoenschnitzel met salie en ham
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
1
80
8
8
3
-
deciliter
deciliter
gram
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
room (slag-)
marsala
ham (rauw)
salie (blad)
kalkoenschnitzel
olie ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De kalkoenfilets met peper bestrooien. Op elke filet een gewassen en drooggedept blaadje salie en een plakje rauwe ham leggen. Salie en ham met een houten prikker vaststeken. De olie in een pan verhitten en de filets aan elke kant 3 minuten braden. Met zout bestrooien. Het vlees uit de pan nemen en warm houden. De houten prikkers verwijderen. Het braadvocht met room en marsala blussen en even laten inkoken. De saus op smaak brengen met zout en peper en bij de filets serveren. Spinazie en stokbrood erbij geven.
Voedings-
waarde
Energie4056 KiloJoules
966 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
63 gram
0 gram