culinaire zaken .nl |
Varkensschnitzels gevuld met tong | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
150 50 4 4 1 1 |
gram gram stuks stuks zakje theelepel |
tomaat boter (room-) varkensschnitzel (ongep.) rundertong (gerookt,plak) saus (kruiden-,groen) seasoned pepper | ||
Berei- ding |
Schnitzels met de peper inwrijven. Plakje tong en tomaat erop leggen, de schnitzel dubbelklappen en met cocktailprikkertje vastzetten. Saus maken volgens bereidingswijze op zakje. In koekepan boter of margarine verhitten en hierin de schnitzels aan beide kanten ongeveer 5 minuten bakken. Vlees uit de pan halen, saus toevoegen en al roerende verwarmen. Saus over vlees schenken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2153 KiloJoules 513 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 69 gram 1 gram |