culinaire zaken .nl |
Cordon bleu | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 01:30 | |
Indelingen | Vlees | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 400 400 100 100 4 4 2 2 1 - - |
gram gram gram gram gram stuks plakje stuks eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
varkenslappen (mager) runderklapstuk aardappel kaas (jong) kaas (oud) wortel ham (boeren-) ui meel (paneer-) ei (kip) zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Zet klapstuk 1.5 uur van te voren op. Sla de (dunne) hamlappen met een hamer plat. Vul de rauwe boerenham met jonge en oude kaas. Haal dit door een rauw ei en paneermeel. Voeg zout en peper naar smaak toe. Sla de hamlappen dubbel. Voeg aan klapstuk wortelen, ui en gekookte aardappelen toe. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2331 KiloJoules 555 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 23 gram 36 gram 4 gram |