culinaire zaken .nl |
Ajam Pangang (Krokant kruidige kip) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Makkelijk | Vlees | Kip/kalkoen | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2 1 |
stuks eetlepel pak |
kipkarbonade olie (zonnebloem-) mix (babi pangang) | ||
Voor- berei- ding |
Meng de marinademix met 2 eetlepels koud water. Laat hierin het vlees tenminste 15 minuten marineren. | |||
Berei- ding |
Braad het gemarineerde kippenvlees in de hete olie in circa 15 minuten gaar. Maak de saus aan met 3 deciliter water zoals aangegeven op de verpakking en verdeel de saus over de kip. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2570 KiloJoules 612 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 26 gram 0 gram |