culinaire zaken .nl |
Stokbroodsandwich met brie en ham | |||
Soort gerecht | Tussengerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 6 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 75 6 4 1 0.50 0.25 |
gram gram plakje stuks stuks pot stuks |
kaas (brie) sla (veld-) ham (achter-,gegrild) tomaat stokbrood yogospread wortel/seldery komkommer | ||
Berei- ding |
Bereiden: Tomaten (3 stuks) en komkommer wassen en in plakjes snijden. Brie in plakjes snijden. Van stokbrood uiteinden schuin eraf snijden. Stokbrood schuin in 6 stukken snijden. Stukken overlangs halveren. Besmeren met spread. Veldsla over onderste helften verdelen. Plakjes ham dubbelvouwen en erop leggen. Hierover Brie, tomaat en komkommer verdelen. Bovenste helften met besmeerde kant erop leggen. Op schaal leggen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 537 KiloJoules 128 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 22 gram 4 gram 2 gram |