culinaire zaken .nl |
Knackebrod met rookvlees en perzik | |||
Soort gerecht | Tussengerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 1 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.50 1 1 0.50 0.25 - |
deciliter sneetje plakje eetlepel stuks naar smaak |
room (zuur) knackebrod (volkoren) rookvlees peterselie (vers) perzik peper (zwart) | ||
Berei- ding |
Perzik in dunne partjes snijden. Sneetje knackebrod besmeren met zure room. Bestrooien met peper. Beleggen met rookvlees en perzik. Garneren met peterselie. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2041 KiloJoules 486 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 8 gram 1 gram |