culinaire zaken .nl |
Knackebrod met oude kaas, kerstomaatjes en olijven | |||
Soort gerecht | Tussengerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 1 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
25 10 2 1 0.50 0.25 |
gram gram stuks sneetje eetlepel bakje |
kaas (oud) olijf (zwart) tomaat (kers-) knackebrod (sesam) smeerkaas (tuinkruiden) tuinkers | ||
Berei- ding |
Bereiden: Met kaasschaaf dunne plakjes van reepje kaas schaven. Tomaatjes wassen en elk in 4 partjes snijden. Olijven (2 stuks) in plakjes snijden. Sneetje knackebrod besmeren met smeerkaas. Kaas, tomaat en olijven erover verdelen. Tuinkers erboven fijnknippen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 426 KiloJoules 101 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 6 gram 0 gram |