| culinaire zaken .nl | Knackebrod met oude kaas, kerstomaatjes en olijven | |||
| Soort gerecht | Tussengerecht | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 1 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 25 10 2 1 0.50 0.25 | gram gram stuks sneetje eetlepel bakje | kaas (oud) olijf (zwart) tomaat (kers-)  knackebrod (sesam) smeerkaas (tuinkruiden) tuinkers  | ||
| Berei- ding | Bereiden: Met kaasschaaf dunne plakjes van reepje kaas schaven. Tomaatjes wassen en elk in 4 partjes snijden. Olijven (2 stuks) in plakjes snijden. Sneetje knackebrod besmeren met smeerkaas. Kaas, tomaat en olijven erover verdelen. Tuinkers erboven fijnknippen. | |||
| Voedings- waarde | Voedingswaarde per portie | Energie | 426 KiloJoules 101 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 6 gram 0 gram |