culinaire
zaken
.nl
Knackebrod met oude kaas, kerstomaatjes en olijven
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
25
10
2
1
0.50
0.25
gram
gram
stuks
sneetje
eetlepel
bakje
kaas (oud)
olijf (zwart)
tomaat (kers-) ingrediënt info
knackebrod (sesam)
smeerkaas (tuinkruiden)
tuinkers ingrediënt info
Berei-
ding
Bereiden: Met kaasschaaf dunne plakjes van reepje kaas schaven. Tomaatjes wassen en elk in 4 partjes snijden. Olijven (2 stuks) in plakjes snijden. Sneetje knackebrod besmeren met smeerkaas. Kaas, tomaat en olijven erover verdelen. Tuinkers erboven fijnknippen.
Voedings-
waarde
Energie426 KiloJoules
101 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
6 gram
0 gram