culinaire zaken .nl |
Soep uit Pavia | |||
Soort gerecht | Soep | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Goedkoop | Makkelijk | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 75 50 4 4 |
liter gram gram sneetje stuks |
bouillon (vlees-) kaas (parmezaans) boter (room-) brood (tarwe) ei (kip) | ||
Berei- ding |
Verwarm 4 soepkommen voor in de oven. Breng de bouillon aan de kook. Verhit intussen de boter in een koekepan en bak de sneetjes brood aan beide kanten bruin. Leg de sneetjes in de soepkommen. Breek de eieren erboven; de dooier moet heel blijven. Strooi de kaas erover en tenslotte de kokende bouillon. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1517 KiloJoules 361 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 17 gram 19 gram 0 gram |