culinaire zaken .nl |
Japanse paddestoelensoep | |||
Soort gerecht | Soep | Herkomst | Japan | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Makkelijk Snel | Soep Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 50 50 2 1 |
liter gram gram stuks eetlepel |
water paddestoel (shii-take) champignon consomme (tablet) kervel (vers) | ||
Berei- ding |
Maak van het ei een omelet. Snij deze in reepjes. Verdeel de omelet, de in plakjes gesneden champignons en shiitake en de kervel over borden. Breng het water aan de kook en voeg de consommetabletten toe. Vul de borden met de kokende consomme. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 226 KiloJoules 54 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 13 gram 3 gram 2 gram |