| culinaire zaken .nl |
Yoghurtsaus | |||
| Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Vegetarisch | Dressing | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2.50 2 2 1 1 1 |
deciliter eetlepel teentje theelepel theelepel theelepel |
yoghurt sap (citroen-) knoflook ![]() gember (poeder) ![]() zout peper (zwart) ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Pers de knoflook uit. | |||
| Berei- ding |
Meng alle ingredienten goed door elkaar en de saus is klaar om te serveren. Deze saus past uitstekend bij lamskebabs, geroosterde groenten of als dressing bij een komkommersalade. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 176 KiloJoules 42 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 2 gram 0 gram |