culinaire zaken .nl |
Sour creamdip | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 1 1 1 1 0.50 |
Milliliter teentje eetlepel eetlepel theelepel theelepel |
room (zuur) knoflook saus (chili-) saus (worcestershire-) mierikswortel (poeder) peper (cayenne-) | ||
Voor- berei- ding |
Pers de knoflook of snij deze zeer fijn. | |||
Berei- ding |
Meng alle ingredienten in een kom goed door elkaar en zet de dip, afgedekt, 2-3 uur in de koelkast. Deze dip past goed bij vis, zoals gerookte forel of geroosterde kabeljauw, maar is ook heerlijk gewoon als een dip met toostjes of met knapperige verse groenten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 830 KiloJoules 198 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 3 gram 0 gram |