culinaire zaken .nl |
Basisrecept - Yoghurtsaus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk Snel | Vegetarisch Basisrecept | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 1 1 - - |
eetlepel eetlepel theelepel naar smaak naar smaak |
yoghurt melk (koffie-) sap (citroen-) zout peper | ||
Berei- ding |
Meng de ingredienten goed door elkaar. Schenk pas op het laatste moment over de salade. Varieer met kruiden: kerriepoeder worchesticer saus dragon kruizemunt Variatie met toevoegingen: 1 eetlepels geraspte appel 1 eetlepels gembernat 1 eetlepels fijngeknipte verse tuinkruiden 1 eetlepels sherry 0,25 fijngesneden paprika | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 51 KiloJoules 12 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 1 gram 0 gram |