culinaire
zaken
.nl
Basisrecept - Yoghurtsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
1
1
-
-
eetlepel
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
yoghurt
melk (koffie-) ingrediënt info
sap (citroen-)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Meng de ingredienten goed door elkaar. Schenk pas op het laatste moment over de salade.

Varieer met kruiden:
kerriepoeder
worchesticer saus
dragon
kruizemunt

Variatie met toevoegingen:
1 eetlepels geraspte appel
1 eetlepels gembernat
1 eetlepels fijngeknipte verse tuinkruiden
1 eetlepels sherry
0,25 fijngesneden paprika
Voedings-
waarde
Energie51 KiloJoules
12 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
1 gram
0 gram