culinaire zaken .nl |
Saus van verse vruchten | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Goedkoop | Makkelijk | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 5 1 1 0.50 |
centiliter gram stuks stuks stuks |
sap (sinaasappel-) suiker banaan peer appel | ||
Berei- ding |
Schil de vruchten en snij ze grof. Leg ze in een mengbeker en voeg het sinaasappelsap (sap van 1 sinaasappel) toe. Pureer de vruchten met een staafmixer. Breng de saus op smaak met eventueel wat suiker. Deze saus smaakt goed bij griesmeelpudding of over ijs. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 282 KiloJoules 67 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 1 gram 2 gram |