culinaire zaken .nl |
Blauweschimmelsaus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Schotland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
60 6 2 |
gram eetlepel theelepel |
kaas (roquefort) mayonaise sap (citroen-) | ||
Berei- ding |
Hak de roquefort fijn. Voeg de fijngehakte aan de mayonaise toe. Prak alles zolang tot een gladde massa. Roer deze door de overige mayonaise en breng dit nog op smaak met een scheutje citroensap. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1298 KiloJoules 309 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 4 gram 0 gram |