culinaire
zaken
.nl
Bevroren druiven met kaneelroom
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.40
300
300
2
2
1
-
liter
gram
gram
eetlepel
theelepel
glaasjes (borrel)
naar smaak
room (slag-)
druif (wit) ingrediënt info
druif (muskaat-) ingrediënt info
suiker
kaneel (poeder)
likeur (amandel-)
suiker (poeder-)
Berei-
ding
Was de druiven, verdeel ze in kleine trosjes van 4 of 5 druiven en laat ze goed uitlekken.
Bestrooi ze voor ze helemaal droog zijn met een dun laagje poedersuiker en schud het teveel af.
Zet de trosjes 20 minuten voor het serveren in de diepvries.
Klop de slagroom met de suiker, de kaneel en de likeur bijna stijf en schep in een passende schaal.
Verdeel de druiven over de desserbordjes en gebruik de kaneelroom als dipsaus.
Voedings-
waarde
Energie6052 KiloJoules
1441 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
43 gram
9 gram
2 gram