culinaire
zaken
.nl
Vruchtencompote met bulgaarse yoghurt
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
1.50
100
100
75
6
25
deciliter
deciliter
gram
gram
gram
centiliter
gram
sap (sinaasappel-)
water
pruim (gedroogd)
abrikoos (gedroogd) ingrediënt info
peer (gedroogd) ingrediënt info
yoghurt (Bulgaars)
noot (wal-,gepeld)
Berei-
ding
Breng de pruimen, abrikozen, peren, sinaasappelsap en water in een pan aan de kook. Laat alles in een gesloten pan 17 minuten zachtjes afgedekt koken. Koel afgedekt af. Serveer de compote koud of warm, met een eetlepel yoghurt waarop wat gehakte walnoten.
Voedings-
waarde
Energie835 KiloJoules
199 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
41 gram
5 gram
3 gram