culinaire zaken .nl |
Syllabub | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.25 3 2 2 2 1 - |
deciliter eetlepel eetlepel plakje eetlepel eetlepel naar smaak |
room (slag-) sherry (zoet) sap (citroen-) citroen suiker (basterd-,l.bruin) cognac nootmuskaat | ||
Berei- ding |
Meng het citroensap met de sherry, de cognac, de suiker en de nootmuskaat. Roer tot de suiker is opgelost. Klop er beetje bij beetje de slagroom door. Verdeel het mengsel over 2 glazen en garneer met de plakjes citroen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1434 KiloJoules 341 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 32 gram 3 gram 0 gram |