culinaire zaken .nl |
Mousse (perzik) | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 50 8 |
deciliter gram stuks |
room (slag-) amandel (schaafsel) perzik (blik) | ||
Berei- ding |
Maal de halve perziken fijn met behulp van een keukenmachine. Klop de slagroom stijf. Roer de perzikpuree door de slagroom en zet dit mengsel 10 minuten in het vriesvak van de koelkast om op te stijven. Schep het in wijde glazen en strooi er geschaafde amandelen over. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3446 KiloJoules 820 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 77 gram 7 gram 4 gram |