| culinaire zaken .nl |
Druiven in Pernod | |||
| Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Frankrijk | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 04:06 | |
| Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 10 5 |
gram gram eetlepel |
druif (blauw) ![]() suiker (poeder-) pernod | ||
| Berei- ding |
Knip de tros groene druiven in enkele kleinere trosjes. Dompel deze trosjes in Pernod en strooi er wat poedersuiker over. Zet de druiven even koel weg. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 448 KiloJoules 107 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 22 gram 1 gram 3 gram |