culinaire zaken .nl |
Crepe met verse aarbeien, slagroom en vanille-ijs | |||
Soort gerecht | Nagerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 250 2 50 2 1 |
liter gram deciliter gram eetlepel pak |
ijs (vanille-room-) aardbei room (slag-) boter (room-) suiker pannekoekmix | ||
Berei- ding |
Maak de aardbeien schoon. Maak het crepe-beslag aan volgens de aanwijzingen op het pak. Bak de crepes. Klop de slagroom vast met de suiker. Verdeel de aarbeien, het vanille-ijs en de slagroom over de crepe en vouw deze dubbel. Serveer met boter. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3501 KiloJoules 834 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 76 gram 11 gram 2 gram |