culinaire
zaken
.nl
Lunch 2 (Ei, champignons, ui, brood, yoghurt)
(Samengestelde lunch)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
1.50
15
2
2
1
1
gram
deciliter
gram
stuks
stuks
stuks
stuks
champignon ingrediënt info
yoghurt (mager)
margarine
ei (kip)ingrediënt info
brood (volkoren)
ui ingrediënt info
seizoenvrucht
Berei-
ding
Maak de champignons schoon met een keukenpapiertje en snij ze in plakjes. Snipper de ui. Kluts de eieren. Doe een klein beetje boter in een anti-aanbakpan. Fruit hierin de ui en de champignons. Voeg de geklutste eieren toe. Bak de omelet aan de onderzijde goudbruin. Met behulp van een deksel omdraaien en de bovenzijde eveneens bruin laten worden. Maak de seizoenvrucht schoon en snij deze in stukjes. Doe de yoghurt in een kommetje en voeg het gesneden fruit toe. De omelet op het brood verdelen.
Voedings-
waarde
Energie2286 KiloJoules
544 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
47 gram
35 gram
9 gram