culinaire zaken .nl |
Shoarmavlees met paprika en tauge | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Slank | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 1 75 25 1 1 1 1 0.50 - - |
gram deciliter gram gram stuks stuks stuks eetlepel blik naar smaak naar smaak |
shoarmavlees sap (tomaten-) tauge margarine paprika (groen) paprika (geel) paprika (rood) saus (soja-) perzik (blik) zout peper | ||
Berei- ding |
Paprika in reepjes snijden. Boter verhitten. Vleews al roerende in ca 5 minuten lichtbruin bakken. Paprika en tomatensap erdoor roeren en 5 minuten stoven. 3 halve perziken in stukjes snijden ( of 2 sharonfruits) Aan paprika-vleesmengsel toevoegen: Tauge, perziken, sojasaus. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met rijst. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 909 KiloJoules 216 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 17 gram 24 gram 3 gram |