culinaire
zaken
.nl
Shoarmavlees met paprika en tauge
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
1
75
25
1
1
1
1
0.50
-
-
gram
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
stuks
eetlepel
blik
naar smaak
naar smaak
shoarmavlees
sap (tomaten-)
tauge ingrediënt info
margarine
paprika (groen) ingrediënt info
paprika (geel) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
saus (soja-)
perzik (blik)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Paprika in reepjes snijden. Boter verhitten. Vleews al roerende in ca 5 minuten lichtbruin bakken. Paprika en tomatensap erdoor roeren en 5 minuten stoven. 3 halve perziken in stukjes snijden ( of 2 sharonfruits) Aan paprika-vleesmengsel toevoegen: Tauge, perziken, sojasaus. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met rijst.
Voedings-
waarde
Energie909 KiloJoules
216 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
24 gram
3 gram