culinaire zaken .nl |
kalkoenshoarma met groenten en aardappelpartjes 1 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 | |
Indelingen | Snel | Kip/kalkoen | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 200 150 2 2 1 1 0.50 - |
gram gram gram eetlepel eetlepel stuks stuks pak naar smaak |
boon (sperzie-,vers) kalkoenshoarma mais (blik) olie saus (currygewurz-) paprika (rood) ui (bos-) aardappel (partjes) zout | ||
Berei- ding |
Bereiden: Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Bosuitje schoonmaken en in dunne ringen snijden. In braadpan olie verhitten en kalkoenshoarma al omscheppende in 2 minuten bruin bakken. Paprikastukjes en aardappelpartjes toevoegen en ca 8 minuten al omscheppende meebakken. Mais, sperzieboontjes en bosui toevoegen en nog 3 minuten meebakken. Currygewurzsaus erdoor roeren. op smaak brengen met zout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 525 KiloJoules 125 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |