culinaire zaken .nl |
Paling in roomboter gestoofd | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 01:15 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 2 1 - - - - - |
kilogram pak theelepel naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
paling boter (room-) mosterd zout meel (paneer-) citroen maizena azijn | ||
Berei- ding |
De paling 3 kwartier laten weken in water, zout, azijn, en daarna schoonspoelen. De paling in de pan doen en een beetje zout erover strooien, daarna roomboter toevoegen en stoven in ongeveer 30 minuten. De boter afgieten om er een saus van te maken. Meng maizena met een theelepeltje mosterd en azijn of citroensap en maak er een saus van. Giet het sausje over de paling en strooi en paneermeel overheen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1695 KiloJoules 404 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 47 gram 0 gram |