culinaire
zaken
.nl
Gehaktschotel verborgen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
500
250
8
3
1
1
kilogram
gram
gram
stengel
eetlepel
zakje
gram
aardappel ingrediënt info
gehakt (runder-)
wortel
selderij (bleek-)ingrediënt info
olie ingrediënt info
saus (champignon-)
kaas
Voor-
berei-
ding
Snijd de bleekselderij en de worteltjes in stukjes. Bak de stukjes groente en het gehakt in de hete slaolie, in een ruime braadpan in ca. 10 minuten omscheppende op een matig vuur.
Berei-
ding
Voeg 0.25 liter koud water en het champignonsauspoeder toe en roer tot de saus is gebonden.
Schep het mengsel in een ovenvaste schaal en dek de schaal af met de aardappelschijfjes. Strooi de kaas erover.
Laat het gerecht in een hete oven (circa 220 C) in circa 25 minuten goudbruin worden.
Voedings-
waarde
Energie4024 KiloJoules
958 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
106 gram
41 gram
40 gram