culinaire zaken .nl |
Sate (Kambing) Daging (Geitevlees aan spies) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 3 1 1 1 1 1 1 - |
gram deciliter theelepel theelepel stuks schijf theelepel theelepel naar smaak |
geitevlees santen asem (zonder pit) komijn peper (groen) goela djawa ketoembar trassi zout | ||
Berei- ding |
De helft van de fijngestampte kruiden goed vermengen met het vlees. De andere helft vermengen met de santen. Vlees aan stokjes steken en grillen en met de santen besprenkelen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1107 KiloJoules 264 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 3 gram 2 gram |