culinaire zaken .nl |
Sambal Goreng Daging Kering | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 2.50 6 3 2 2 2 2 1 - |
gram centiliter teentje stuks eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel stuks naar smaak |
runderhaas water knoflook peper (rood) olie (zonnebloem-) trassiwater tamarinde suiker ui ketjap (manis) | ||
Berei- ding |
U fruit de ui en de fijngesneden knoflook in de olie, u haalt ze eruit en u bakt op dezelfde wijze de fijngesneden lomboks. Nu bakt u, nog steeds in dezelfde olie, het vlees bruin. U voegt alle ingredienten toe aan het vlees en bakt het droog. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1022 KiloJoules 243 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 33 gram 1 gram |