culinaire
zaken
.nl
Rempah Goreng Diana
(Pikante gehaktballetjes stijl Diana)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
4
1
1
1
-
-
gram
teentje
theelepel
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
gehakt (half-om-half)
knoflook ingrediënt info
sambal oelek
ketchup (tomaten-)
ketjap (manis)
ei (kip)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kneed het gehakt met het rauwe ei, sambal, tomatenketchup, fijngeperste knoflook, ketjap, zout en peper goed door elkaar. Daarna paneermeel toevoegen en vermengen tot er stevige balletjes van gedraaid kunnen worden. De balletjes kunnen naar keuze in de boter of olie goudbruin gebakken worden. Warm als koud op te dienen. Altijd een succes bij een borrel of feestje.
Voedings-
waarde
Energie1860 KiloJoules
443 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
21 gram
0 gram