| culinaire zaken .nl |
Daging Tomaat | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 250 7.50 8 0.25 - - - - |
gram centiliter stuks gram naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
rundvlees bouillon tomaat ![]() boter (bak-) peper ![]() ketjap (manis) nootmuskaat ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Voor dit recept volgt u DAGING BRAMBANG. U vervangt de uien echter door 6 tomaten. Eventueel kunt u wat sambal badjak toevoegen, waardoor het gerecht scherper wordt. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 911 KiloJoules 217 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 14 gram 3 gram |