culinaire zaken .nl |
Daging Tomaat | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 7.50 8 0.25 - - - - |
gram centiliter stuks gram naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
rundvlees bouillon tomaat boter (bak-) peper ketjap (manis) nootmuskaat zout | ||
Berei- ding |
Voor dit recept volgt u DAGING BRAMBANG. U vervangt de uien echter door 6 tomaten. Eventueel kunt u wat sambal badjak toevoegen, waardoor het gerecht scherper wordt. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 911 KiloJoules 217 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 14 gram 3 gram |