culinaire zaken .nl |
Daging Paprika | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 7.50 8 1 1 0.25 - - - - |
gram centiliter theelepel stuks stuks gram naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
rundvlees bouillon paprika (poeder) paprika (rood) ui boter (bak-) peper nootmuskaat zout ketjap (manis) | ||
Berei- ding |
Voor dit recept volgt u DAGING BRAMBANG. U vervangt echter 1 ui door 1 gesneden rode paprika en 2 eetlepels paprikapoeder. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 858 KiloJoules 204 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 13 gram 2 gram |