culinaire
zaken
.nl
Daging Manis
(Gekruid zoet varkensvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
375
125
7.50
5
4
4
4
1
1
gram
gram
centiliter
eetlepel
teentje
eetlepel
theelepel
theelepel
stuks
varkensvlees
boter (bak-)
water
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ketjap (manis)
sambal oelek
ketoembar
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Knoflook wordt fijngehakt. Ui wordt fijngesneden.

Snij het vlees in niet al te grote stukken. Fruit in de olie de uien en knoflook. Na 3 minuten sambal en ketoembar toevoegen. Intussen het vlees in de boter lichtbruin bakken. Daarna de gefruite ingredienten, ketjap (1 kopje) en water toevoegen. Gaar sudderen op een klein vuur tot het iets droog wordt.
Voedings-
waarde
Energie2669 KiloJoules
635 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
17 gram
1 gram