culinaire
zaken
.nl
Bami Goreng IV
(Gebakken mie met varkensvlees en garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
500
375
375
10
6
3
2
2
1
0.50
-
gram
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
groentemix (Chinees)
mie
varkensvlees (mager)
garnaal (Hollands,gepeld)
champignon ingrediënt info
varkenvet
ei (kip)ingrediënt info
saus (soja-,chinees)
uitjes (gefruit) ingrediënt info
ui ingrediënt info
krab (blik)
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De champignons worden in stukjes gesneden. Het varkensvlees wordt in stukjes gesneden.

Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak. Verwarm 3 eetlepels vet en bak het varkensvlees. Voeg de garnalen en champignons toe. Doe er vervolgens de ketjap, zout en peper bij en laat alles circa 20 minuten zachtjes smoren. Voeg dan de groenten (peultjes, prei, tauge en wat selderie) en de krab toe en zet de pan van het vuur. Verwarm de rest van het vet en bak de mie. Doe de mie in een schaal en stort daarover de andere ingredienten. Garneer het geheel met reepjes omelet, gesnipperde ui en de gebakken ui.
Voedings-
waarde
Energie652 KiloJoules
155 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
27 gram
1 gram