culinaire
zaken
.nl
Babi Ketjap van riblappen
(Varkensriblappen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
3
5
4
2
1
1
0.50
-
gram
deciliter
eetlepel
teentje
eetlepel
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
varkenslappen
water
ketjap (manis)
knoflook ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
suiker
djahe
zout
Berei-
ding
De riblappen worden in blokjes gesneden. Ui, knoflook worden in de vijzel fijngewreven en gefruit in de olie. De riblappen worden hieraan toegevoegd, eveneens de ketjap manis en de djahe. U kookt alles, u blust voorzichtig met het water en u laat het vlees gaarsudderen.
Voedings-
waarde
Energie1524 KiloJoules
363 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
40 gram
1 gram