culinaire zaken .nl |
Babi China (Varkensvlees uit China) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | China | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 2 1 1 1 1 0.50 - |
gram teentje theelepel theelepel stuks stuks eetlepel naar smaak |
varkensvlees knoflook kruidnagel djahe ui citroen banda foelie peper | ||
Berei- ding |
De knoflook wordt fijngehakt. De grote ui wordt fijngesneden. Snij grote lappen doormidden. Kook het vlees onder water halfgaar en daarna met de kruiden in wat olie aanbraden. Giet er dan de bouillon en het citroen- sap over en laat alles zachtjes op een klein vuur en gesloten deksel nog een half uur smoren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1319 KiloJoules 314 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 22 gram 1 gram |