culinaire
zaken
.nl
Babi China
(Varkensvlees uit China)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
1
1
1
1
0.50
-
gram
teentje
theelepel
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
varkensvlees
knoflook ingrediënt info
kruidnagel ingrediënt info
djahe
ui ingrediënt info
citroen
banda foelie
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De grote ui wordt fijngesneden.

Snij grote lappen doormidden. Kook het vlees onder water halfgaar en daarna met de kruiden in wat olie aanbraden. Giet er dan de bouillon en het citroen- sap over en laat alles zachtjes op een klein vuur en gesloten deksel nog een half uur smoren.
Voedings-
waarde
Energie1319 KiloJoules
314 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
22 gram
1 gram