culinaire
zaken
.nl
Ajam Boemboe Roedjak II
(Pikante kip in kokossaus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
3
100
4
3
3
2
2
2
1
1
-
gram
deciliter
gram
stuks
teentje
eetlepel
stuks
stuks
theelepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
kip
santen ingrediënt info
boter (bak-)
kemirie (noot)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
djeroek poeroet
asem (zonder pit) ingrediënt info
trassi
suiker
zout
Berei-
ding
De kip in stukken snijden en bruin braden. De opgegeven kruiden worden fijngestampt, daarna met de santen en de djoeroek-poeroet blaadjes gemengd. Daarna de saus bij de kip voegen en koken tot de kip gaar is en de saus gebonden.
Voedings-
waarde
Energie3469 KiloJoules
826 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
43 gram
3 gram