culinaire zaken .nl |
Visschotel 1 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Magnetron | Goedkoop | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 4 4 2 1 1 0.50 - - |
gram theelepel stuks eetlepel theelepel theelepel bekertje naar smaak naar smaak |
visfilet dille (vers) citroen peterselie sap (citroen-) mosterd creme fraiche peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Was en droog zo nodig de (ontdooide) vis en leg de stukken naast elkaar in een ronde schaal. Zet de schaal afgedekt in de magnetron: hoogste stand, 4-5 minuten Men de creme fraiche, mosterd, peper en het citroensap tot een saus. Leg op elk stuk vis een lepel saus. Verwarm de vis 1 minuut op de hoogste stand met de saus. Voor het opdienen garneren met citroenschijfjes, peterselie en evt. dille. Op smaak brengen met peper en zout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1029 KiloJoules 245 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 28 gram 0 gram |