culinaire zaken .nl |
Turkse pizza | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Turkije | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:43 | |
Indelingen | Makkelijk | Oven | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 150 100 75 2 2 2 1 1 - |
gram gram gram gram stuks eetlepel theelepel stuks theelepel naar smaak |
ratatouille (blik) kaas (Boursin) salami kaas ui olie (olijf-) karwijzaad brood (Turks) basilicum (vers) peper | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
Oven voorverwarmen op 200 graden Celcius. Turks brood overlangs halveren. 1 helft bestrijken met boursin. Ui met olijfolie vermengen en over boursin verdelen. Bestrooien met karwijzaad. Over andere helft salami verdelen. Blik ratatouille erover verdelen. Peper, basilicum en geraspte kaas erover. In oven in circa 25 minuten knapperig bakken en kaas laten smelten. In stukken snijden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3833 KiloJoules 913 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 123 gram 30 gram 2 gram |