culinaire zaken .nl |
Spaghetteriaschotel | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 3 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Goedkoop Makkelijk | Snel Wok / Roerbakken | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 50 1 1 1 1 1 |
gram gram eetlepel stuks blik eetlepel zakje |
groentemix (Mexicaans) kaas (parmezaans) olie (zonnebloem-) ui (rood) Smac kruiden (tuin-) spaghetteria | ||
Voor- berei- ding |
Pel de ui en snipper deze fijn. Verhit in een koekepan de olie. | |||
Berei- ding |
Fruit de ui 3 minuten. Voeg de Mexikaanse roerbakschotel toe en bak 3 minuten. Voeg 7 deciliter water en de Spaghetteria ai funghi (Knorr) toe en breng al roerend aan de kook. Laat afgedekt in 10 minuten gaar koken. Snij de Smac in blokjes en voeg dit toe. Laat het gerecht dan in 2 minuten door en door heet worden. Voeg op het laatste moment de kruiden toe. Bestrooi tot slot het gerecht met de kaas. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 540 KiloJoules 129 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 7 gram 1 gram |