culinaire zaken .nl |
Scholfilet met salie en bacon | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:35 | |
Indelingen | Ovenschotel | Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
750 100 20 2 1 1 1 - - |
gram gram theelepel eetlepel eetlepel eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
scholfilet bacon sap (citroen-) peterselie (vers) olie (zonnebloem-) salie (vers) ui peper zout | ||
Berei- ding |
Vermeng het citroensap met de olie, de ui, de peterselie, de salie en wat zout en peper. Rol de scholfilets op en zet de rolletjes met een cocktailprikkertje vast. schenk de marinade over de scholfilets en laat alles 12 uur staan. Wikkel om iedere opgerolde scholfilet een plakje bacon. Plaat de visrolletjes in een beboterde ovenvaste schaal en schenk er de marinade over. Stoof de vis 35 minuten in een op 180 graden c voorverwarmde oven. Serveer het gerecht met aardappelpuree en bietjessalade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1164 KiloJoules 277 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 39 gram 1 gram |