culinaire
zaken
.nl
Scholfilet met salie en bacon
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
100
20
2
1
1
1
-
-
gram
gram
theelepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
scholfilet
bacon
sap (citroen-)
peterselie (vers) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
salie (vers)
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Vermeng het citroensap met de olie, de ui, de peterselie, de salie en wat zout en peper. Rol de scholfilets op en zet de rolletjes met een cocktailprikkertje vast. schenk de marinade over de scholfilets en laat alles 12 uur staan. Wikkel om iedere opgerolde scholfilet een plakje bacon. Plaat de visrolletjes in een beboterde ovenvaste schaal en schenk er de marinade over. Stoof de vis 35 minuten in een op 180 graden c voorverwarmde oven. Serveer het gerecht met aardappelpuree en bietjessalade.
Voedings-
waarde
Energie1164 KiloJoules
277 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
39 gram
1 gram