culinaire
zaken
.nl
Schnitzelreepjes in babi-pangangsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
250
35
4
4
4
1.50
1
deciliter
gram
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
saus (babi pangang-)
rijst (snelkook) ingrediënt info
boter (room-)
varkensschnitzel (ongep.)
saus (hoisin-,zoetzuur)
seroendeng
olie ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Vlees in dunne reepjes snijden. In kom vlees doen. Hoisinsaus erdoor roeren. In braadpan boter verhitten. Vlees in 5 minuten rondom bakken. Met deksel op pan vlees nog 5 minuten bakken. Saus erdoor roeren. Vlees in nog eens 5 minuten gaar laten worden. Intussen in pan rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Ui 2 minuten zachtjes bakken. Rijst en seroendeng erdoor roeren. Overdoen in schaal. Vleessaus overdoen in sauskom. Apart erbij geven. Lekker met: worteltjes.
Voedings-
waarde
Energie2146 KiloJoules
511 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
19 gram
48 gram
1 gram