culinaire
zaken
.nl
Risotto
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
150
30
25
2
0.50
-
-
deciliter
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
bouillon
rijst ingrediënt info
kaas (gruyere)
boter (room-)
kaas (parmezaans)
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Fruit de sjalotten in de helft van de boter. Voeg de rijst toe en roerbak de korrels tot ze glazig zijn. Overgiet de rijst met bouillon, kruid met peper en zout en laat de rijst in 20 minuten op een zacht vuurtje gaarkoken.
Laat intussen de artisjokbodems goed uitlekken en snij ze in stukjes. Verwarm ze even in de rest van de boter.
Meng de groenten door de rijst. Was de peterselie, hak fijn en strooi over de risotto.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram