culinaire
zaken
.nl
Rempah van rundvlees
(Fijn gekruid rundvlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
3
5
5
3
2
1
1
-
-
gram
deciliter
theelepel
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
gehakt (runder-)
santen ingrediënt info
sereh (vers)
olie ingrediënt info
asem (water) ingrediënt info
djeroek poeroet
pandangblad
salam (blad)
peper (zwart) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Het fijngehakte vlees even in boter of olie opbraden. Daarna de kruiden er bij doen en een kopje water. Laat dit koken tot het water op is en voeg er dan de santen bij. Braad verder alles op tot de olie eruit komt.
Voedings-
waarde
Energie3396 KiloJoules
809 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
25 gram
3 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.