culinaire zaken .nl |
Rempah van rundvlees (Fijn gekruid rundvlees) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:45 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 3 5 5 3 2 1 1 - - |
gram deciliter theelepel eetlepel eetlepel stuks stuks stuks naar smaak naar smaak |
gehakt (runder-) santen sereh (vers) olie asem (water) djeroek poeroet pandangblad salam (blad) peper (zwart) zout | ||
Berei- ding |
Het fijngehakte vlees even in boter of olie opbraden. Daarna de kruiden er bij doen en een kopje water. Laat dit koken tot het water op is en voeg er dan de santen bij. Braad verder alles op tot de olie eruit komt. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3396 KiloJoules 809 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 25 gram 3 gram |