culinaire
zaken
.nl
Ragout met yoghurtsaus
(Elbasan (yogurtlu Et))
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
6
500
60
4
-
-
deciliter
gram
gram
stuks
naar smaak
naar smaak
yoghurt
kalfsvlees ingrediënt info
boter (room-)
ei (kip)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij het vlees in dobbelstenen en kook het vlees 40 minuten in water met wat zout. Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Schep het vlees uit de bouillon en bak het in 2 eetlepels boter circa 12 minuten. Laat het vlees vervolgens afkoelen. Roer de eieren door elkaar, voeg de yoghurt, de rest van de boter en wat zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Leg het vlees in een beboterde soufflevorm, verdeel het yoghurtmengsel er gelijkmatig over en zet de soufflevorm circa 30 minuten in de warme oven.
Voedings-
waarde
Energie1965 KiloJoules
468 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
39 gram
0 gram