culinaire
zaken
.nl
Paksoi met mosselen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
350
5
1
1
1
0.90
gram
gram
theelepel
teentje
stuks
eetlepel
theelepel
mossel ingrediënt info
paksoi
kerrie (poeder)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
sap (citroen-)
Berei-
ding
Bak de gesnipperde ui en de knoflook in de olie zacht en glazig. Doe de schoongemaakte mosselen bij het uimengsel. Strooi er royaal kerrie over. Blancheer de in stukken gesneden paksoi enkele minuten in gezouten kokend water. Schep het mosselen-uimengsel op de uitgelekte groente en druppel er wat citroensap over. Eet bij dit gerecht gekookte rijst of pasta.
Voedings-
waarde
Energie711 KiloJoules
169 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
21 gram
2 gram