culinaire zaken .nl |
Paksoi met mosselen | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 350 5 1 1 1 0.90 |
gram gram theelepel teentje stuks eetlepel theelepel |
mossel paksoi kerrie (poeder) knoflook ui olie (zonnebloem-) sap (citroen-) | ||
Berei- ding |
Bak de gesnipperde ui en de knoflook in de olie zacht en glazig. Doe de schoongemaakte mosselen bij het uimengsel. Strooi er royaal kerrie over. Blancheer de in stukken gesneden paksoi enkele minuten in gezouten kokend water. Schep het mosselen-uimengsel op de uitgelekte groente en druppel er wat citroensap over. Eet bij dit gerecht gekookte rijst of pasta. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 711 KiloJoules 169 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 21 gram 2 gram |