culinaire zaken .nl |
Karbonade (rib, gevuld met ananas en noten) (Lekker met rijst en broccoli) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.25 1.25 50 50 50 1 0.50 |
deciliter deciliter gram gram gram stuks stuks |
bouillon room (slag-) noot (hazel-) ham (mager) kaas (room-) ananas (schijven) paprika (rood) | ||
Berei- ding |
Zie voor het algemene recept: gevulde ribkarbonade met hollands gekruid gehakt. Vul de karbonades met de fijngemalen hazelnoten, de fijngesneden schijf ananas, de roomkaas en de heel fijngesneden ham. Voeg bij het bakvet de bouillon, slagroom en gepureerde paprika (15 minuten laten koken en dan ontvellen). | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1091 KiloJoules 260 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 6 gram 1 gram |