culinaire
zaken
.nl
Kalkoenshoarma met groenten en aardappelpartjes
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
200
200
150
2
2
1
1
-
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
aardappel (partjes) ingrediënt info
kalkoenshoarma
boon (sperzie-,vers)
mais (blik)
olie ingrediënt info
saus (currygewurz-)
ui (bos-)ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Sperziebonen wassen, schoonmaken en halveren. In pan met water en zout sperciebonen in 10 minuten beetgaar koken. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden.
Berei-
ding
In braadpan of wok olie verhitten en kalkoenshoarma al omscheppende in circa 2 minuten bruin bakken. Paprikastukjes, sperziebonen en aardappelpartjes toevoegen en circa 8 minuten al omscheppende meebakken. Mais en bosui toevoegen en nog 3 minuten meebakken. Currygewurzsaus erdoor roeren. Op smaak brengen met zout.
Voedings-
waarde
Energie2239 KiloJoules
533 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
93 gram
22 gram
4 gram